Beats and Bars

Feesten en Partijen

Partycentrum beats & bars

voor al uw feesten en partijen

Partycentrum Beats and Bars is een prachtige sfeervolle locatie voor al uw feesten, waar u samen met uw gasten uw feest tot een onvergetelijke dag kunt maken. De zaal van Partycentrum Beats and Bars is zo in te delen dat deze voor zowel grotere als kleinere groepen altijd gezellig is. Natuurlijk besteedt Beats and Bars ook alle aandacht aan de aankleding. Partycentrum Beats and Bars is een zeer warme en sfeervolle ambiance voor al uw feesten en partijen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een passend voorstel. Leg uw wensen op tafel, alles is bespreekbaar. 

U kunt direct online en gratis uw offerte aanvragen om te weten wat uw feest bij ons gaat kosten.Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op. Wees er op tijd bij, want de beschikbare datums worden snel gevuld.

shutterstock_82025407

Verjaardag

Een feest om niet te vergeten

Een verjaardag vier je niet omdat je een jaar ouder bent geworden, maar omdat je leven weer met een jaar ervaring is verrijkt. En een verjaardag vieren is best leuk, maar er komt zoveel bij kijken. Stoelen overal vandaan slepen, inkopen doen, wijn, bier en andere dranken op temperatuur brengen. Hapjes maken en dan graag ook wat origineler dan de obligate augurk met boterhamworst of dat gevulde eitje. Ook het onvermijdelijke opruimen, nadat iedereen is vertrokken, is geen pretje. Daarom kun je ook je verjaardag vieren bij Partycentrum Beats and Bars Wij hebben ruimte genoeg voor al je gasten en kunnen alles voor jou verzorgen.

Verjaardag vieren bij Partycentrum Beats and Bars

Een verjaardag vieren en alles wordt voor je geregeld, van de koffie met gebak, het verzorgen van de drankjes en het rondgaan met heerlijke snacks, een kop soep of zelfs een compleet buffet. En het opruimen, dat laat je aan ons over.Het enige wat je doet is genieten, samen met je gasten. Bel of mail voor een afspraak en we maken er een mooi feest van

pexels-marina-utrabo-1729797

Geboortefeest

De geboorte van je kindje is natuurlijk één van de hoogtepunten in je leven. Maar er komt van alles op je af. Je leven staat op z’n kop, er moet van alles gebeuren en volgens strakke schema’s. 

Maar het kan ook anders, maak een afspraak met ons en wij bespreken samen wanneer we de baby-borrel organiseren. We kunnen de zaal, of de bar versieren in blauw of roze. Natuurlijk kunnen we beschuit met muisjes serveren, maar ook is het mogelijk om heerlijke petit-fours in blauw of roze te serveren. Daarnaast kunnen we ook voor heerlijks snacks zorgen of een compleet buffet opstellen. 

Zo blijft het thuis schoon en rustig.

Receptie

Om nooit te vergeten

U heeft iets bijzonders te vieren, met familie, vrienden of collega’s. Bij Partycentrum Beats and Bars wordt uw receptie er een om nooit te vergeten. Chic en met een groot gezelschap, dan is onze feestzaal een prima plek. Of juist knus, onze sfeervolle bar kan kleinere gezelschappen ontvangen. Een receptie kan op verschillende manieren worden verzorgd. Bij ons is er ruime keuze voor een gezellige receptie. Een all-in arrangement of een eigen samenstelling geheel naar wens.

Huwelijksfeest

Intiem en sfeervol

Een onvergetelijke bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Stelt u zich eens voor… Uw gasten druppelen binnen, er staat iets moois te wachten, de voetjes gaan van de vloer en de eerste deuntjes komen uit de speakers. Bij ons beleeft u een fantastisch huwelijksfeest. Onze ervaring zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten.  Samen met u maken wij er een onvergetelijke avond van. 

Het team van Beats and Bars gaat graag met het aanstaande bruidspaar om de tafel zitten om tot een passende planning voor dit onvergetelijk feest te komen. Wij verzorgen desgewenst lunch, diner, hapjes en drankjes tijdens het feest, een warm en/of koud buffet.

JUbilea

Glimlach van begin tot eind

Een jubileum is een herdenking van een gebeurtenis. Zoals een huwelijksverjaardag of een termijn van in dienst zijn bij een bedrijf of organisatie. Ook een kroonjaar van een bedrijf of organisatie zelf kan een reden tot een jubileum zijn. Partycentrum Beats and Bars is de ideale locatie om uw jubileum te vieren. Een gezellige sfeer met een goede verzorging is wat wij u kunnen garanderen. Wij kunnen, naar uw keuze, verschillende hapjes serveren. Liever een heel buffet of diner? Ook dat kan bij Partycentrum Beats and Bars.

pexels-cottonbro-4684169
Informeer voor de mogelijkheden

Bericht ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen