Beats and Bars

Over ons

ons verhaal

Over danscentrum Beats and bars

DS Beats and Bars is met veel passie opgericht door Harold en Chantalle Lousberg in 1984 en bestaat dus meer dan 35 jaar.

Harold en Chantalle zijn beide dansers in hart en nieren. Toen ze tieners waren zijn ze door hun beide ouders naar dansles gestuurd. Sindsdien zijn ze besmet geraakt met het dansvirus. Na veel en heel hard trainen mochten zij in 1982 en 1983 de Nederlandse kampioenstitel in ontvangst nemen bij de amateurs in de Latijns Amerikaans dansen. Aansluitend reisden ze als professionals nog jaren over de gehele wereld op wereld niveau meegedanst. Ook hier vierden ze hun successen. Dit alles naast hun studie als fysiotherapeute en arts!

Tijdens en na hun loopbaan als actief dansers zijn zij gaan lesgeven in verschillende dansdisciplines. Mede door hun jarenlange ervaring, hebben zij nu een lessysteem ontwikkeld dat voor een ieder te volgen is. Er zijn veel mensen die opzien tegen dansles. Het lessysteem zit zo in elkaar dat u gelijk vanaf de 1e minuut ontspannen bent. Tevens wordt u ook niet overladen met moeilijke passen en vreemde hand- en armbewegingen, welke lastig zijn om te onthouden.

Bij Beats and Bars kunt u terecht voor een breed scala aan danslessen met voor ieder wat wils. Van Stijldansen tot Hip Hop, en Zumba®. Maak uw keuze.